Mijn naam is Jeff Groot, ik kom uit een allround `bouw-familie` en na het behalen van mijn vakdiploma´s werk ik sinds 2001 als zelfstandig timmerman en aannemer in Zandvoort. Mijn bouwonderneming is vanaf begin 2014 gevestigd in de Ampère straat in Zandvoort Noord. Hier hebben wij o.a. een eigen machinale werkplaats en zinkstraat waarmee wij maatwerk producten kunnen leveren.

Misschien nog wel belangrijker, hoe werken wij? Als u contact met ons zoekt, volgt er doorgaans een vrijblijvend huisbezoek waarin u uitlegt wat uw plannen zijn. U stuurt vervolgens per email een zo exact mogelijke omschrijving van wat u verbouwt wil hebben en wat besproken is tijdens het huisbezoek. U draagt zelf ook bij aan een kloppende prijsopgave door zo precies mogelijk aan te geven wat uw wensen zijn (in maatvoering en materiaalkeuze bijvoorbeeld). Zo voorkomt u vervelende verassingen achteraf. Met deze gegevens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

Timmer en Ondethoudsbedrijf Jeff Groot ZandvoortAls u daarop besluit de verbouwing uit te laten voeren, stellen wij een aanneemovereenkomst op. Bij de aanneemovereenkomst hoort een betaalschema. Dat betekent dat u de verbouwing in delen en gedurende de verbouwing betaalt, waarbij de laatste 10% bij oplevering.

Wij staan voor een goede voorbereiding, hoogwaardige afwerking en service.